AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu içinde fare görmek

Kahve falında kutu içinde fare görmek

Kahve falında kutu içinde fare görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde fare gördüyseniz:

  • Tepkilerimizi kontrol etmemizde fayda var.

Kahve falında kutu içinde fare görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kutuda fare görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kutu içinde bebek görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kutu içinde anahtar görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde köpek görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kutu içinde kitap görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kutunun içinde yüzük görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kutu içinde yüzük görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir