AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğin içinde fare görmek

Kahve falında yemeğin içinde fare görmek

Kahve falında yemeğin içinde fare görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğin içinde fare gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilir veya verebilirsiniz.

Kahve falında yemeğin içinde fare görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında yemek içinde fare görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde fare öldürmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında araba içinde fare görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde fare görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerenin içinde fare görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında un içinde fare görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde fare görmek hayallerin yarıda kalacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir