AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerenin içinde fare görmek

Kahve falında tencerenin içinde fare görmek

Kahve falında tencerenin içinde fare görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, tövbe etmeye, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tencerenin içinde fare gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, kiralama konuları, evle ilgili başlıklardaki pazarlıklar ön plana çıkıyor.

Kahve falında tencerenin içinde fare görmek ticarette şansının yaver gideceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında tencerede fare görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tencere içinde yılan görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalettir.

Kahve falında tencere içinde yemek onlarla ayrı düşeceğine, umutlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde yağ görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında tencere içinde pilav görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde yemek görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında tencere içinde çorba görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir