AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek içinde fare görmek

Kahve falında ekmek içinde fare görmek

Kahve falında ekmek içinde fare görmek devlete hizmet etmeye, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, müjdeli haberler alacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek içinde fare gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek içinde fare görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde fare görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında fare ve ekmek görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında fareye ekmek vermek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına rivayet eder.

Kahve falında yemeğin içinde fare görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının içinde fare görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında un içinde fare görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir