AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı görüp yememek

Kahve falında tatlı görüp yememek

Kahve falında tatlı görüp yememek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında tatlı görüp yememek gördüyseniz:

  • Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanıza bağlı olacak.

Kahve falında tatlı görüp yememek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta görüp yememek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine inanılır.

Kahve falında yemek görüp yememek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı yemeye gitmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında tatlı yememek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine işarettir.

Kahve falında tatlı yemeyi görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı görüp yemek işlerdeki karın artacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek yemi görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir