AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek dolu tepsi görmek

Kahve falında yemek dolu tepsi görmek

Kahve falında yemek dolu tepsi görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına delalet eder.

Kahve falında yemek dolu tepsi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, sevdiğiniz bir kişiyle sevgi dolu planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yemek dolu tepsi görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu tepsi görmek ev içinde mutluluğun artacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsi içinde yemek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside tatlı yemek sevineceğine ve mutlu olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında tepsiyle baklava yemek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsiyle yemek taşımak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsiden baklava yemek çok hayırlı işlere atılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında tepside yemek vermek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir