AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu tepsi görmek

Kahve falında dolu tepsi görmek

Kahve falında dolu tepsi görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, keyfin kaçacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dolu tepsi gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Kahve falında dolu tepsi görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalettir.

Kahve falında yemek dolu tepsi görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tepsi kaybetmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepside bardak görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına inanılır.

Kahve falında tepsi yıkamak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepside içecek görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında tepside meyve görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Kahve falında tepside pirinç görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir