AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsiyle yemek taşımak

Kahve falında tepsiyle yemek taşımak

Kahve falında tepsiyle yemek taşımak iyi halinin kalmayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına yorulur.

Kahve falında tepsiyle yemek taşımak gördüyseniz:

  • Beli bir durumdaki terslikler veya yanlışlıklar sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında tepsiyle yemek taşımak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside yemek taşımak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tepsi taşımak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepside yemek vermek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiden tatlı yemek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi börek yemek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepside yemekler görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir tepsi yemek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir