AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside yemek vermek

Kahve falında tepside yemek vermek

Kahve falında tepside yemek vermek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet eder.

Kahve falında tepside yemek vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş hayatınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda dönüm noktasındasınız.

Kahve falında tepside tatlı yemek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepside yemek görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine inanılır.

Kahve falında tepsiyle yemek görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında tepside börek yemek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside pilav yemek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tepsiden baklava yemek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kişinin içinin daralacağına inanılır.

Kahve falında yemek dolu tepsi görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir