AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve ağacına çıkmak

Kahve falında meyve ağacına çıkmak

Kahve falında meyve ağacına çıkmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, doğru adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını bitireceğine yorulur.

Kahve falında meyve ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor.

Kahve falında meyve ağacına çıkmak sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşitli meyve ağacı görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, huzurlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek elinin darlıktan kurtulacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında meyve ağacı görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş meyve ağacı görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan meyve koparıp yemek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyvesiz ağaç görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta meyve toplamak diplomalarının artacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir