AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun içinde fare görmek

Kahve falında havuzun içinde fare görmek

Kahve falında havuzun içinde fare görmek kazancının bol olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, farklı şeyler deneyeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde fare gördüyseniz:

  • Bazı yükler ya da sorumluklar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında havuzun içinde fare görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda fare görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, ev sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında odanın içinde havuz görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında denizin içinde havuz görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında havuzun içinde balıklar görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzun içinde su görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde nefes almak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına inanılır.

Kahve falında havuz içinde yunus görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir