AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde fare öldürmek

Kahve falında evin içinde fare öldürmek

Kahve falında evin içinde fare öldürmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, temize çıkacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde fare öldürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bazı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında evin içinde fare öldürmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde fare kovalamak işlerin büyüyeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde siyah fare görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde fareler görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde fare görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında evinde fare öldürmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kısmetinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde fare öldürmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir