AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından yemek çıkarmak

Kahve falında ağzından yemek çıkarmak

Kahve falında ağzından yemek çıkarmak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından yemek çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerine neler sunabileceğinizi görmek istiyor olabilirler.

Kahve falında ağzındaki yemeği çıkarmak rahatın ve konforun geleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından yemek çıkarmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemeği ağzından çıkarmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına yorulur.

Kahve falında ağzından altın çıkarmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalettir.

Kahve falında ağzından para çıkarmak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında ağzından kılçık çıkarmak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kadın saçı çıkarmak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir