AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe şeker katmak

Kahve falında yemeğe şeker katmak

Kahve falında yemeğe şeker katmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kısmetinin açılacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında yemeğe şeker katmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme isteğiniz artıyor.

Kahve falında yemeğe şeker katmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çaya şeker katmak kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yemeğe tuz katmak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yemeğe su katmak sağlık sorunlarının sona ereceğine, korkularından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında balığa su katmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet eder.

Kahve falında limon katmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş aşa su katmak hayatının kötüye doğru gideceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süte su katmak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir