AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe su katmak

Kahve falında yemeğe su katmak

Kahve falında yemeğe su katmak fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sevdiği insanların olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, problemlere çözüm bulunacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeğe su katmak gördüyseniz:

  • Özgüveninizi korumalı, kötü alışkanlıklardan ya da hayatınızda istemediğiniz şeylerden kurtulmalısınız.

Kahve falında yemeğe su katmak fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında süte su katmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, fırsatların elden kaçacağına inanılır.

Kahve falında balığa su katmak yeniden doğmuş gibi olacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş aşa su katmak fakirlik ve yokluk göreceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında yemeğe tuz katmak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yemeğe şeker katmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulur.

Kahve falında un katmak üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında limon katmak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir