AnaSayfa / Genel / Kahve falında ete basmak

Kahve falında ete basmak

Kahve falında ete basmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ete basmak gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında ete basmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, hayırlı bir terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında ayak basmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanların üstüne basmak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üzerine basmak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işarettir.

Kahve falında idrar basmak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sofraya basmak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında seccadeye basmak günah işlemeyi terk edeceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına delalettir.

Kahve falında dışkıya basmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir