AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş et yememek

Kahve falında pişmiş et yememek

Kahve falında pişmiş et yememek hanesindeki rızkın eksileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, ana baba dualarının alınacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş et yememek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya yapmak istediğiniz düzenlemeleri destekleyen koşullar var.

Kahve falında pişmiş et yememek duygularının ön plana çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında insan eti yememek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş insan eti görmek terfi alamayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş kırmızı et yemek yeni bir yola gireceğine, büyük bir üne sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş hindi eti yemek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kötü günlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş et ve pilav görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş köpek eti görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş balık eti yemek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir