AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı yememek

Kahve falında tatlı yememek

Kahve falında tatlı yememek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, onları gücendireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı yememek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında tatlı yemeyi görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tatlı yememek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında tatlı görüp yememek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tatlı yemeye gitmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeme yemek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, güzel günlerinin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyunlara yem vermek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet eder.

Kahve falında timsaha yem vermek başarılı bir kariyere sahip olacağına, canını ve malını garanti altına alacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk yememek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir