AnaSayfa / Genel / Kahve falında yelkene binmek

Kahve falında yelkene binmek

Kahve falında yelkene binmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında yelkene binmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında yelkene binmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yelkenli gemiye binmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yelkenli görmek kısmetsizlik yaşayacağına, hayırlı haberlere yorulur.

Kahve falında yelken açmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yelkenli kullanmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yelkenli gemi görmek malının artmasına, bereketlenmesine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan yelkenli görmek attığı adımların boşa gideceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yelken kullanmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir