AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan yelkenli görmek

Kahve falında uçan yelkenli görmek

Kahve falında uçan yelkenli görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kendisini keşfedeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan yelkenli gördüyseniz:

  • Eskiyi bırakıp, yeniye sarılmalısınız.

Kahve falında uçan yelkenli görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yelken görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yelkene binmek ticaret hayatına atılacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yelken görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yelken açmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yelkenli gemi görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında yelken yapmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, sermayesini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yelken kullanmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir