AnaSayfa / Genel / Kahve falında yelek vermek

Kahve falında yelek vermek

Kahve falında yelek vermek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sözünde duracağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yelek vermek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda dikkatli davranmak sizin açınızdan son derece yararlıdır.

Kahve falında yelek kaybetmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi yelek giymek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yelek yakmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına alamet etmektedir.

Kahve falında yelek sökmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yelek görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hayatının zaferlerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında mor yelek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yelek görmek başarılarının ve kazancının artacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi bebek yeleği görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir