AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor yelek görmek

Kahve falında mor yelek görmek

Kahve falında mor yelek görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sorunların hallolacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor yelek gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Kahve falında mor yelek görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında pembe yelek görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yelek görmek kısmetlerin azalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yelek ördüğünü görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye yelek giydirmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüylü yelek görmek adını herkese duyuracağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında çelik yelek giymek borçlanıp, hasta olacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir