AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yelek görmek

Kahve falında siyah yelek görmek

Kahve falında siyah yelek görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, parasını ve işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında siyah yelek gördüyseniz:

  • Duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Kahve falında siyah yelek görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında siyah yelek almak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz örgü yelek görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, kişinin adeta gençleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık yelek görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yelek örmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu yelek giymek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, helal lokmalar yiyeceğine delalettir.

Kahve falında örme yelek görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bebek yeleği görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir