AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yelek görmek

Kahve falında beyaz yelek görmek

Kahve falında beyaz yelek görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yolculuğa, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yelek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında beyaz yelek görmek inancını bir kenara atacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yelek almak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yelek örmek kazancının katbekat artacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yelek giydiğini görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz örgü yelek görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bebek yeleği görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah yelek görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir