Kahve falında yelek hediye almak

Kahve falında yelek hediye almak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, hayırlı bir evlat olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, eğlenceli günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yelek hediye almak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında yelek hediye almak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kürklü yelek görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında polis yeleği giymek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yelek sökmek işleri büyütme sürecine girileceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında mavi yelek giymek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında can yeleği giymek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında yün yelek görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir