AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya tükürmek

Kahve falında babaya tükürmek

Kahve falında babaya tükürmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, feraha ermeye tabir olunur.

Kahve falında babaya tükürmek gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında babaya tükürmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında ağızdan saç tükürmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında sakız tükürmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanına tükürmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğneyip tükürmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına delalet eder.

Kahve falında suratına tükürmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında bira içip tükürmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan tükürmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, işlerinin yaver gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir