AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan pıhtısı tükürmek

Kahve falında kan pıhtısı tükürmek

Kahve falında kan pıhtısı tükürmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kesesinin dolacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sahip olduklarının eksileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalettir.

Kahve falında kan pıhtısı tükürmek gördüyseniz:

  • Size karışılmasını istemiyorsanız planlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Kahve falında kan pıhtısı tükürmek çocuklar gibi mutlu olacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında pıhtılaşmış kan görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan pıhtısı görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kan pıhtısı doğurmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pıhtı kan görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında kan pıhtısı kusmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında pıhtı görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir