AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından et tükürmek

Kahve falında ağzından et tükürmek

Kahve falında ağzından et tükürmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına yorulur.

Kahve falında ağzından et tükürmek gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında ağzından et tükürmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ruhunun dinleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzının içine tükürmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından kan tükürmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, çok üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek hüsrana uğratacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın ağzına tükürmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kum tükürmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet eder.

Kahve falında ağzındaki yemeği tükürmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, sağlığının bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında ağzina tükürmek haybeye para ve zaman harcayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir