AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insana tükürmek

Kahve falında bir insana tükürmek

Kahve falında bir insana tükürmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, onurlu bir hayat süreceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir insana tükürmek gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız, durmamalısınız.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanın yüzüne tükürmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir insana tükürmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında insana tükürmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendine tükürdüğünü görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın tükürdüğünü görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir