AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazma almak

Kahve falında yazma almak

Kahve falında yazma almak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, bol muhabbette kalacağına işarettir.

Kahve falında yazma almak gördüyseniz:

  • Maddi konular lehinize ilerleme gösterebilir.

Kahve falında yazmayan kalem görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birine yazma vermek bunların devlet kapılarından geçeceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazma vermek işlerin çok büyümeyeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el yazması kitap görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert yazma görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında yazma hediye vermek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi yazma takmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına delalettir.

Kahve falında yazma taktığını görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir