AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazma vermek

Kahve falında yazma vermek

Kahve falında yazma vermek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazma vermek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara veya yanılgılara bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında yazma hediye vermek kısmetinin kapanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı yazma bağlamak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında yazma dağıtmak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulur.

Kahve falında yazma dikmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında yazmayan kalem görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret eder.

Kahve falında yazma kenarı görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor yazma örtmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi yazma görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir