AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yazma takmak

Kahve falında mavi yazma takmak

Kahve falında mavi yazma takmak maddi zararın büyük olacağına, yüksek diploma alacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, elinin bollaşacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında mavi yazma takmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya belli bir amaç için çalışmak size iyi gelebilir.

Kahve falında mavi yazma takmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yazma takmak kişinin yaşamının değişeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yazma takmak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yazma takmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk yazma görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renkli yazma görmek çok rahat bir döneme girileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalet eder.

Kahve falında mavi yazma görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında mavi yazma almak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir