AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazmayan kalem görmek

Kahve falında yazmayan kalem görmek

Kahve falında yazmayan kalem görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, her zaman sevgi göreceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, büyük paralar kazanacağına, birçok ortaklık kurulacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine yorulur.

Kahve falında yazmayan kalem gördüyseniz:

  • Alışılmadık alışkanlıklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında yazmayan kalem görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden yazma almak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında el yazması kuran görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük yazma görmek yakında işlerinin aksayacağına, belki ölümler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine yazma vermek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yazma almak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına yorulur.

Kahve falında yazma bağlamak ummadığı yerden rızka nail olmaya, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başına yazma örtmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir