AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yazma vermek

Kahve falında birine yazma vermek

Kahve falında birine yazma vermek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sevdiği birini kırmaya, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine yazma vermek gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında okuma yazma öğrenmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında boncuklu yazma görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yazma kenarı yapmak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında turuncu yazma görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kara yazma görmek rahat nefes alınacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazma oyalamak göreceği destekten dolayı moral bulacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine alamet eder.

Kahve falında yazma tülbent görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazma satın almak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir