AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert yazma görmek

Kahve falında lacivert yazma görmek

Kahve falında lacivert yazma görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi kayba uğrayacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert yazma gördüyseniz:

  • Veya yine, partnerinizi daha iyi tanımanızı, gerçek yüzünü görmenizi sağlayacak gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında lacivert yazma görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyalı yazma örtmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında yazma oyalamak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet eder.

Kahve falında yazma satmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına yorulur.

Kahve falında okuma yazma öğrenmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli yazmalar görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yazma satın almak sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hastalıklara şifa bulunacağına inanılır.

Kahve falında mavi yazma görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir