AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazma taktığını görmek

Kahve falında yazma taktığını görmek

Kahve falında yazma taktığını görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazma taktığını gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler konforu arttırabilir.

Kahve falında yazma taktığını görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazma yıkamak ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında oyalı yazma görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında mavi yazma almak umutlarının söneceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işarettir.

Kahve falında yazma oyalamak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında yazma oyası yapmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı pullu yazma görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, çok büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında mavi yazma takmak hayatına bolluk ve bereket geleceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir