AnaSayfa / Genel / Kahve falında el yazması kitap görmek

Kahve falında el yazması kitap görmek

Kahve falında el yazması kitap görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında el yazması kitap gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş veya sorumluluk almış olmanız verimi düşürebilir ya da hatalara neden olabilir.

Kahve falında el yazması kitap görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında el yazması kuran görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, güçten düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yasin kitabını eline almak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kitap görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin elinde kitap görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, borçların kolaylıkla kapanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının elinde kitap görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuran kitabını eline almak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine inanılır.

Kahve falında ölünün elinde kitap görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir