AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe oturmak

Kahve falında bahçe oturmak

Kahve falında bahçe oturmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, işlerinin açılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, borçlanıp, hasta olacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçe oturmak gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın veya işlerinizin acilen yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında bahçede oturduğunu görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bahçede oturmak insanlar tarafından sevileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında çay bahçesinde oturmak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında evin bahçesinde oturmak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bahçe oturmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede oturmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir