AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin bahçesinde oturmak

Kahve falında evin bahçesinde oturmak

Kahve falında evin bahçesinde oturmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, isteklerini yerine geleceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin bahçesinde oturmak gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp neler olup bittiğini veya ortaya çıkan durumları gözlemlemenizde fayda var.

Kahve falında evin bahçesinde oturmak önemli sorumluluklar alacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bahçede oturmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında çay bahçesinde oturmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeli evde oturmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına delalettir.

Kahve falında bahçe oturmak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına işaret eder.

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında bahçede oturmak kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel bir bahçede oturmak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, çok önemli noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir