AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede oturduğunu görmek

Kahve falında bahçede oturduğunu görmek

Kahve falında bahçede oturduğunu görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında bahçede oturduğunu gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, dertlerine çare bulacağına alamet eder.

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bahçede oturmak rakiplerini yeneceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında bahçede oturmak istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeli evde oturmak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine yorulur.

Kahve falında evin bahçesinde oturmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine inanılır.

Kahve falında çay bahçesinde oturmak art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede oturduğunu görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir