AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bahçede oturmak

Kahve falında yeşil bahçede oturmak

Kahve falında yeşil bahçede oturmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, dileklerin kabul olacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bahçede oturmak gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da fiziksel aktiviteler esnasında dikkatli hareket etmenizde fayda var, sakarlıklara açıksınız.

Kahve falında yeşil bahçede oturmak işlerinin çok yolunda gideceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işaret eder.

Kahve falında bahçede oturmak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin bahçesinde oturmak sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeli evde oturmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede oturduğunu görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında çay bahçesinde oturmak birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında güzel bir bahçede oturmak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, parasal krizler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir