AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede oturmak

Kahve falında bahçede oturmak

Kahve falında bahçede oturmak huzurlu günlerin biteceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, arzularının yerine geleceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, belli bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede oturmak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Kahve falında güzel bir bahçede oturmak hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede oturmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında bahçede oturduğunu görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeli evde oturmak atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında evin bahçesinde oturmak zahmete ve meşakkate düşeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bahçe oturmak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işarettir.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bahçede oturmak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir