AnaSayfa / Genel / Kahve falında yay görmek

Kahve falında yay görmek

Kahve falında yay görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına rivayet eder.

Kahve falında yay gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yay görmek zorlukların aşılacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında yayılan inek görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret eder.

Kahve falında yatak yayı görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ok ve yay görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yay burcu görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına yorulur.

Kahve falında yay kullanmak daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında yay ve ok görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yay atmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir