AnaSayfa / Genel / Kahve falında yay burcu görmek

Kahve falında yay burcu görmek

Kahve falında yay burcu görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yay burcu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler içinde olup, yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında yay burcu görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulur.

Kahve falında akrep burcu görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında burcu görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında burcunu okumak sorunların yakında son bulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ikizler burcunu görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine tabir olunur.

Kahve falında balık burcu görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yengeç burcu görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında burcu ismini görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir