AnaSayfa / Genel / Kahve falında yay atmak

Kahve falında yay atmak

Kahve falında yay atmak el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yay atmak gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Kahve falında yay atmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet eder.

Kahve falında ok yayı görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına tabir olunur.

Kahve falında yay burcu görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yay görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ok ve yay kullanmak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak yayı görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında yayılan inek görmek lüksünün artacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaylı yatak görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir