AnaSayfa / Genel / Kahve falında yay ve ok görmek

Kahve falında yay ve ok görmek

Kahve falında yay ve ok görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, başarısının düşeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, isabetli adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında yay ve ok gördüyseniz:

  • Bazı konulara gönüllü olmadan önce düşünmekte fayda var.

Kahve falında ok ve yay kullanmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işarettir.

Kahve falında ok yayı görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında ok ve yay görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında yay ve ok görmek elindekileri de yitireceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında yay burcu görmek çok güzel işlere gireceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yay görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yayılan inek görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak yayı görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir