AnaSayfa / Genel / Kahve falında yay kullanmak

Kahve falında yay kullanmak

Kahve falında yay kullanmak yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hem de zengin biri olacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında yay kullanmak gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe koşmamanızda fayda var.

Kahve falında yay kullanmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ok ve yay kullanmak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yaylı yatak görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yay burcu görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yay görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ok yayı görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ok ve yay görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keman yayı görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ailesinin de büyük olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir