AnaSayfa / Genel / Kahve falında ok ve yay görmek

Kahve falında ok ve yay görmek

Kahve falında ok ve yay görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında ok ve yay gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Kahve falında yay ve ok görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ok yayı görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işarettir.

Kahve falında ok ve yay kullanmak yüzünün hep güleceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ok ve yay görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yay burcu görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yayılan inek görmek gelişiminin hız kazanacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keman yayı görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yay kullanmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir