AnaSayfa / Genel / Kahve falında yayılan inek görmek

Kahve falında yayılan inek görmek

Kahve falında yayılan inek görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, uzak bir yola gidileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yayılan inek gördüyseniz:

  • Duygularınızın aşırı tepkiler vermenize neden olmasına veya kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmesine izin vermeyin.

Kahve falında yayılan inek görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ok yayı görmek maddi kriz yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ok ve yay kullanmak kapalı olan kısmetinin açılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında yay görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yay ve ok görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, her zaman haklının yanında olacağına işarettir.

Kahve falında yaylı yatak görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında keman yayı görmek istediği yola çıkacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yay burcu görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir