AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe yavrusu görmek

Kahve falında serçe yavrusu görmek

Kahve falında serçe yavrusu görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe yavrusu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilir, yaşam tarzınızda olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında serçe kuşu yavrusu görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine delalet eder.

Kahve falında serçe yavrusu görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Kahve falında serçe yavruları görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe yavrusu yakalamak fakirlerin zenginleşeceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında yavru serçe görmek hastalıkların biteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında serçe doğurmak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinde serçe görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir